Telefon: 004 021-3124442 Email: office@romalimenta.ro |
|
Proiectul RESKILL
|
Teme Majore
Securitatea alimentara G20 Saptamana europeana a IMM-urilor FoodDrinkEurope stabileste prioritatile pentru Presedintia Lituaniana FDE Intelegerea datelor valabilitatii Cea mai mare risipa de alimente este la consumator, motiv pentru care subiectul este important. http://www.romalimenta.ro/userfiles/files/Intelegerea%20datelor%20valabilitatii.pdf
... continuare.. Adevarul despre aditivii alimentari Aditivii alimentarisunt ingrediente care se folosesc la prepararea unor produse alimentare în scopul îmbunătăţirii siguranţei, valorii nutriţionale şi/sau aspectului acestora. Folosiţi încă din antichitate pentru obţinerea de alimente, aditivii alimentari s-au diversificat, numărul celor autorizaţi pentru folosire de către Uniunea Europeană (Regulament 1333/2008) ajungând la 322..
Normele privind utilizarea aditivilor alimentari sunt... Romalimenta consideră că taxarea suplimentară a unor alimente este în detrimentul populaţiei. Romalimenta consideră că taxarea suplimentară a unor alimente este în detrimentul populaţiei şi va avea efecte economice şi sociale negative.
Taxarea nu este o măsură pentru îmbunătăţirea stării de sănătate, ci o metodă de strângere de fonduri.
· Raţionamentul care se află la baza propunerii acestei taxe este unul eronat. C...
|
Termeni si conditii | Confidentialitate si GDPR | Contact |
Copyright© 2024 : romalimenta.ro Webdesign: Eurodata Serv |