Telefon: 004 021-3124442 Email: office@romalimenta.ro
 
 

Home » Membrii Romalimenta        

Membrii Romalimenta

Membrii Romalimenta

Federatia Romalimenta grupeaza majoritatea asociatiilor/patronatelor din industria alimentara, alaturi de mari firme procesatoare, autohtone si multinationale.

PATRONATUL ROMAN DIN INDUSTRIA DE MORARIT PANIFICATIE SI PASTE FAINOASE (ROMPAN)

Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase (ROMPAN) reuneste cei mai importanti producatori din industria de morarit, panificatie si produse fainoase, furnizori de materii prime si auxiliare, constructori de utilaje specifice sectorului, cercetatori si proiectanti, depozitari, distribuitori si comercianti.

Organizatie apolitica, independenta, neguvernamentala, ROMPAN apara interesele profes...continuare...

PEPSICO ROMANIA / STAR FOODS

Investind intr-un viitor sigur pentru consumatori si pentru planeta, PepsiCo este o comapanie de bauturi racoritoare si de produse alimentare, a carei traditie si performanta este cunoscuta in intreaga lume.

"Vom continua sa descoperim metode inovatoare pentru reducerea consumului de energie, apa si ambalaje si sa asiguram multe locuri de munca pentru asociatii nostri.", declara membrii STAR FOODS.

...continuare...

PRODAL 94 SRL

Grupul Prodal este un producator si distribuitor de top în piața băuturilor spirtoase din Romania, creând branduri proprii și crescând doi indisputabili lideri de piață: Stalinskaya Premium Vodka – liderul pieței locale de vodka*, având peste 40% cotă de piață în volum si fiind cea mai distribuită vodka din Romania, și Wembley London Dry Gin, liderul pieței locale de gin*. Producem si distribuim anual peste 15 milioane de sti...continuare...

RED BULL ROMANIA

Fondata din 1980, compania RED BULL este disponibila in peste 165 de tari, unde a creat locuri de munca si unde inveseste constant in dezvoltarea durabila.

Bautura energizanta RED BULL este indragita la nivel mondial, facand parte din stilul de viata al consumatorului activ si energic.

...continuare...

SITEMANI

Sitemani produce si comercializeaza mustarul Mustardino, Ketchup, Maioneza si Sosuri Yoky. Produsele Sitemani contin ingrediente de cea mai buna calitate intotdeauna proapete.

...continuare...

UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SA

Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piata bunurilor de larg consum, are in Romania o afacere cu adevarat locala, din 1995: o parte semnificativa din vanzari este generata de productia obtinuta pe platforma industriala din Ploiesti. Avand grija sa ofere consumatorilor beneficii relevante, produse sanatoase, UNILEVER nu a incetat niciodata sa isi manifeste interesul fata de mediul inconjurator.

...continuare...

URSUS BREWERIES SA

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România și deține 3 fabrici în Brașov, Buzău și Timișoara, precum și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca - „Fabrica de Bere URSUS“ - care a devenit deja un reper al orașului, locul unde arta fabricării berii se împletește cu buna dispoziție.

...continuare...Termeni si conditii    |   Confidentialitate si GDPR    |   Contact
Copyright© 2024 : romalimenta.ro    Webdesign: Eurodata Serv