Telefon: 004 021-3124442 Email: office@romalimenta.ro
 
 
Confidentialitate si GDPR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Romalimenta are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Romalimenta se conformeaza si REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Scopul colectarii datelor este raspunsul la solicitarile dvs., iar Romalimenta garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

Aceste date sunt stocate in conditii de siguranta, pe servere securizate, atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.

In calitate de persoana fizica, client al site-ului nostru, aveti urmatoarele drepturi:

1. Sa cunoasteti datele personale stocate si prelucrate. Datele prelucrate pe site sunt: Nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email.
2. Scopul prelucrarii datelor. Datele sunt prelucrate in vederea raspunsului la solicitarile dvs.
3. Sa cunoasteti durata stocarii datelor dvs. personale. Datele sunt stocate atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.
4. Sa solicitati modificarea sau stergerea datelor personale. Daca doriti acest lucru, va rugam sa trimiteti un email cu titlul DGPR, la adresa de email office@romalimenta.ro. In email trebuie sa specificati datele personale pe care le doriti sterse sau modificate, precum si parola de acces la site, ca sa va putem verifica identitatea. Va vom confirma prin email executarea operatiunii solicitate de dvs.
5. Sa fiti informat(a) si sa exprimati acordul sau dezacordul, in cazul in care dorim sa comunicam datele dvs. personale altor operatori, cu exceptia autoritatilor publice ale statului.
6. Sa va adresati autoritatii competente pe teritoriul Romaniei, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Mai multe informatii despre protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal puteti gasi pe site-ul Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Site-ul autoritatii este http://dataprotection.ro/.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele cerute, daca doriti sa luati legatura cu noi prin intermediul formularului de contact.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre operator si sunt comunicate numai autoritatilor publice ale statului, la solicitarea expresa a acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale .

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la iciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Romalimenta nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Romalimenta in cel mai scurt timp.

Termeni si conditii    |   Confidentialitate si GDPR    |   Contact
Copyright© 2014 : romalimenta.ro    Webdesign : Eurodata Serv