Telefon: 004 021-3124442 Email: office@romalimenta.ro
 
 

Home » Membrii Romalimenta » ASOCIATIA ROMANA A CARNII (ARC)

 

ASOCIATIA ROMANA A CARNII (ARC)

Data : 2025-08-22

Asociatia Romana a Carnii este organizatia profesionala care reprezinta interesele industriei de prelucrare a carnii. ARC s-a format in 1999, prin unirea dintre ROCARNE (1993) si ASIC (1995), avand ca membri 52 societati comerciale care realizeaza peste 60% din productia nationala de mezeluri.

Misiunea sa este promovarea dezvoltarii industriei romane de prelucrare a carnii, prin:

  • lobby pentru influentarea pozitiva a deciziilor legislative;

  • informarea membrilor asupra tendintelor de pe piata interna, europeana si mondiala;

  • pregatirea companiilor autohtone pentru intrarea pe piata comunitara;

  • includerea membrilor in programele de asistenta interne si externe;

  • transmiterea informatiilor privind noutatile comerciale, juridice, tehnologice

Asociatia Romana a Carnii este membra a urmatoarelor structuri:

  • CLITRAVI – Federatia Europeana a Industriei Carnii

  • OICP – Organizatia Interprofesionala Carne de Porc

 



Termeni si conditii    |   Confidentialitate si GDPR    |   Contact
Copyright© 2025 : Romalimenta    Webdesign: Eurodata