Telefon: 004 021-3124442 Email: office@romalimenta.ro
 
 

Home » Misiuni economice        

Misiuni economice

Misiuni economice

Romalimenta, singura federatie reprezentativa a industriei alimentare, este co-organizator (alaturi de Ministerul Economiei) al actiunilor de promovare a exportului alimentar romanesc si in primul rand al targurilor de profil si, totodata, membru de drept al Consiliului de export.
Conform HG 296/2007, Romalimenta are un rol determinant pe parcursul tuturor etapelor: propunerea programului actiunilor din anul urmator, informarea potentialilor participanti, colectarea documentatiei firmelor inscrise, elaborarea specificatiilor tehnice ale actiunilor, comisia de licitatii, organizarea pavilioanelor nationale, samd.
Intrucat planificarile si inscrierile trebuie facute cu multe luni in avans, invitam toate firmele alimentare care indeplinesc conditiile din HG 296 sa ne contacteze de indata ce isi pun problema participarii la aceste actiuni subventionate de la buget, pentru a afla toate detaliile.
Mentionam ca nu este obligatorie afilierea la Romalimenta sau la alta structura asociativa si ca federatia noastra face toate demersurile necesare fara a percepe taxe, comisioane, sponsorizari si orice alte plati.Termeni si conditii    |   Confidentialitate si GDPR    |   Contact
Copyright© 2024 : romalimenta.ro    Webdesign: Eurodata Serv