Telefon: 004 021-3124442 Email: office@romalimenta.ro
 
 

Home » Membrii Romalimenta » COCA-COLA HBC ROMANIA

 

COCA-COLA HBC ROMANIA

Data : 2016-05-31

Link : http://www.coca-colahellenic.ro/

"Coca-Cola HBC România este lider al industriei de băuturi non-alcoolice din România si este parte a Grupului Coca-Cola Hellenic, al doilea îmbuteliator ca mărime al Companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului la nivel global, cu vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, servind o populație de peste 560 milioane de oameni.

În România, activitatea companiei a început în anul 1991 și, încă de atunci, deține și funcționează pe baza unui sistem propriu care include producția și distribuția unei game variate de băuturi răcoritoare, printre care mărcile principale Coca-Cola, Fanta și Sprite, mărcile locale de ape minerale Dorna, Dorna Izvorul Alb şi Poaina Negri sau mărcile brevetate de alte companii, așa cum sunt Cappy, Nestea, Schweppes, Burn şi Illy.

Astăzi, Coca-Cola HBC România îmbuteliază produsele din portofoliul Coca-Cola în trei fabrici - în Timișoara, Vatra-Dornei și Ploiești, iar produsele sunt oferite către consumatori printr-o reţea de 20 de depozite şi centre de distribuție. Dintre cele trei, fabrica din Ploiești este cea mai mare fabrică a companiei din Europa de Sud-Est."

Una dintre cele mai mari companii producatoare de bauturi nonalcoolice, Coca-Cola HBC Romania si-a asumat un angajament de lunga durata privind reducerea amprentei asupra mediului la minimum si, in acelasi timp, imbunatatirea calitatii vietii locale.Termeni si conditii    |   Confidentialitate si GDPR    |   Contact
Copyright© 2024 : romalimenta.ro    Webdesign: Eurodata Serv