Telefon: 004 021-3124442 Email: office@romalimenta.ro
 
 

Home » ANUGA 2017 » Targuri anterioare        

Targuri anterioare

Targuri anterioare

Romalimenta, singura federatie reprezentativa a industriei alimentare, este co-organizator (alaturi de Ministerul Economiei) al actiunilor de promovare a exportului alimentar romanesc si in primul rand al targurilor de profil si, totodata, membru de drept al Consiliului de export.
Conform HG 296/2007, Romalimenta are un rol determinant pe parcursul tuturor etapelor: propunerea programului actiunilor din anul urmator, informarea potentialilor participanti, colectarea documentatiei firmelor inscrise, elaborarea specificatiilor tehnice ale actiunilor, comisia de licitatii, organizarea pavilioanelor nationale, samd.
Intrucat planificarile si inscrierile trebuie facute cu multe luni in avans, invitam toate firmele alimentare care indeplinesc conditiile din HG 296 sa ne contacteze de indata ce isi pun problema participarii la aceste actiuni subventionate de la buget, pentru a afla toate detaliile.
Mentionam ca nu este obligatorie afilierea la Romalimenta sau la alta structura asociativa si ca federatia noastra face toate demersurile necesare fara a percepe taxe, comisioane, sponsorizari si orice alte plati.

ANUGA 2017

ANUGA 07-11.10.2017

“TASTE THE FUTURE”

 

Cea de a 34-a editie Anuga, cea mai importanta manifestare expozitionala  din domeniul industriei alimentare s-a  desfasurat in perioada 7-11 octombrie 2017 la Cologne, Germania, fiind gazduita in cadrul centrului expositional Koelnmesse. Targul a reunit peste 7189 de expozanti din 108 tari, oferind o suprafata  de expuner...continuare...

SIAL 2018

31 octombrie 2018

 

Alături de alţi 7.020 de expozanți din 119 ţări, 64 de producătorii români au participat laTârgul internaţional SIAL, acţiune care a avut loc în Paris, Franta, în cadrul complexului expoziţional Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, în perioada 21-25 Octombrie 2018 acest târg a reprezentat cel mai important eveniment mondial al sectorului agroalimentar din ace...continuare...Termeni si conditii    |   Confidentialitate    |   Contact
Copyright© 2014 : romalimenta.ro    Webdesign : Eurodata Serv