Telefon: 004 021-3124442 Email: office@romalimenta.ro
 
 

Membrii Romalimenta

Federatia Romalimenta grupeaza majoritatea asociatiilor/patronatelor din industria alimentara, alaturi de mari firme procesatoare, autohtone si multinationale.

ALDIS ALDIS

ALDIS Romania este o companie care activeaza in domeniul industruiei alimentare, prin produse din carne renumite pentru calitate si siguranta. Peste 1300 de angajati au ca scop satisfacerea nevoilor consumatorului si a dezvoltarii unui mediu de afaceri transparent si responsabil.

...continuare...

ANGST-RO ANGST RO

Preocupata, in primul rand, de alimentatia sanatoasa la care trebuie sa aiba acces fiecare cetatean, compania Angst produce preparate din carne traditionale, dar si internationale. Companie romano-elevetiana, Angst se incadreaza in categoria acelor firme care si-au castigat aprecierea datorita calitatii produselor.

...continuare...

ASOCIATIA-BERARII-ROMANIEI--BR- ASOCIATIA BERARII ROMANIEI (BR)

Principala misiune a Asociatiei "Berarii Romaniei" consta in promovarea si dezvoltarea unei industrii responsabile si puternice, pentru un mediu de afaceri sanatos. Fiecare actiune a acestei asociatii prevede dezvoltarea culturii berii in Romania, promovarea unui consum responsabil de bere si implicit a unui stil de viata echilibrat.

...continuare...

ASOCIATIA-NATIONALA-PENTRU-BAUTURI-RACORITOARE--ANBR- ASOCIATIA NATIONALA PENTRU BAUTURI RACORITOARE (ANBR)

Asociatia Nationala pentru Bauturi Racoritoare (ANBR) este o asociatie non-profit cu misiunea de a reprezenta si de a sustine, in mod corect si constant, interesele industriei de bauturi racoritoare si cele ale membrilor sai. ANBR isi propune ca prin activitatile sale sa contribuie la sustenabilitatea industriei bauturilor racoritoare in Romania, cresterea profesionalismului si conduitei etice de operare pe piata locala si imbunatatirea continua a calitatii pro...continuare...

Asociatia-Patronala-Romana-din-Industria-Laptelui--APRIL- Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui (APRIL)

Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui este o organizatie democratica, deschisa tuturor societatilor comerciale care actioneaza in domeniul lactatelor, indiferent de marime. Obiectivul principal al asociatiei il reprezinta desfasurarea de activitati profesionale, tehnice si economice in interesul comun al tuturor membrilor.

...continuare...

Asociatia-Producatorilor-de-Hrana-pentru-Animale-de-Companie--ARPAC- Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC)

Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, creata pentru a reprezenta, sprijini si sustine interesele importatorilor si producatorilor de hrana pentru animale de companie.

...continuare...

COCA-COLA-HBC-ROMANIA- COCA-COLA HBC ROMANIA

"Coca-Cola HBC România este lider al industriei de băuturi non-alcoolice din România si este parte a Grupului Coca-Cola Hellenic, al doilea îmbuteliator ca mărime al Companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului la nivel global, cu vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania activează într-o zonă geografică extinsă, având operațiuni în 28 de țări, servind o populație de peste...continuare...

DANONE-P-D-P-A- DANONE P.D.P.A.

Danone este liderul pietei locale de iaurturi si investeste in Romania de peste 15 ani. Fabrica din Bucuresti este una ultramoderna, unde 500 de angajați români lucrează cu pasiune pentru producerea și distribuirea zilnică a peste 1 milion de iaurturi, in Romania si in mai multe tari europene. Danone a investit constant si in dezvoltarea productiei locale de lapte de calitate, in fermiele din Romania, cu unele dintre acestea compania colaborand chiar ...continuare...

DIANA DIANA

Compania DIANA are ca principal obiect de activitate comercializarea produselor alimentare şi nealimentare prin magazinul propriu din Ramnicu-Valcea. Compania DIANA isi desfasoara activitatea conform aplicarii, mentinerii si imbunatatirii continuu a sistemului integrat de Management al calitatii si sigurantei alimentare. Totul cu scopul de a crea conditiile propice satisfacerii cerintelor clientilor si cerintelor legale de reglementare.

...continuare...

DR--OETKER-RO DR. OETKER RO

Bazandu-se pe calitate si inovatie permanenta, compania Dr. Oetker creaza produse extrem de folositoare pentru gospodinele din intreaga lume. Calitatea produselor sale alimentare se realizeaza printr-o testarea continua a ingredientelor si a modurilor de preparare.

Dincolo de managementul calitatii, firma Dr. Oetker are o istorie conturata cu ingeniozitate in jurul valorilor familiei si a responsabilitatii sociale.

...continuare...Termeni si conditii    |   Confidentialitate    |   Contact
Copyright© 2014 : romalimenta.ro    Webdesign : Eurodata Serv